Menü Bezárás

Android telefon klónozása

Android alkalmazást keresel? Android ismertető telefon klónozása összegyűjtöttünk neked néhány ilyet, amelyek segíthetnek abban hogy könnyebben használhatóvá, adott esetben okosabbá teszi az okos telefonodat, vagy a tabletedet. Próbáld ki az általunk javasolt alkalmazásokat és adj nekünk visszajelzést arról hogy mennyire váltak be ezek az appok.

CLONEit – Batch Copy All Data

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.cloneit

Adatok klónozására szolgál.Beleértve a névjegyzéket, az üzeneteket (SMS, MMS), hívás naplók, alkalmazások, APP adatok és minden típusú fájlokat az SD kártyán (képek, videók, zenék), naptár, rendszer beállításait (Wi-Fi jelszavak, a böngésző könyvjelzőit), stb

Phone Clone

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hicloud.android.clone

A Phone Clone egy kényelmes adatáttelepítési alkalmazás, amelyet a HUAWEI biztosít. A névjegyeket, SMS-eket, hívásnaplókat ,megjegyzéseket ,felvételeket ,naptárat ,fényképeket, zenét, videókat ,régi telefonjainak dokumentumait és alkalmazásokat átviheti az új Huawei okostelefonra.

Clone My Phone

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clonemyphone.clownphn.forsolo

Lehetővé teszi a mobilok számára a fájlok és adatok átadását gyorsan és biztonságosan közvetlen wifi kapcsolat használatával.

Telefonváltás: gyors váltás a régi telefonról az újra:

https://play.google.com/store/apps/details?id=en.switcher.transfer.droid.offline

Az intelligens kapcsoló lehetővé teszi a névjegyek, zene, fényképek, naptár stb. áthelyezését a régi telefonról az új telefonra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük