Menü Bezárás

Androidra táblázatkezelők

Android alkalmazást keresel? Android táblázatkezelők témában összegyűjtöttünk neked néhány ilyet, amelyek segíthetnek abban hogy könnyebben használhatóvá, adott esetben okosabbá teszi az okos telefonodat, vagy a tabletedet. Próbáld ki az általunk javasolt alkalmazásokat és adj nekünk visszajelzést arról hogy mennyire váltak be ezek az appok.

Documents App: Word Document

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.officesuite.fileopener.fileviewer.all.document.reader.word.excel.pptx.pdf

Word document egy olyan alkalmazás, amely segíti az Office-fájlok: Word-dokumentumok elolvasását. Könnyen használható és különféle fájltípusokat támogat, például: Docs és Docx, pdf, ppt, xls, txt, word excel és így tovább.

Microsoft Excel: Táblázatkészítés és -szerkesztés

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.excel

A sokoldalú Excel táblázatkezelővel gyorsan létrehozhatja, megtekintheti, szerkesztheti és megoszthatja a fájljait, ezenkívül megnézheti és szerkesztheti az e-mailekhez csatolt munkafüzeteket is.

Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint és mások

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officehubrow

A Microsoft Office egyetlen alkalmazásban kínálja a Word, az Excel és a PowerPoint programokat.

Office: PlanMaker

https://play.google.com/store/apps/details?id=softmaker.applications.office.planmaker

Az androidos PlanMaker hiánytalan funkciókészletet kínál okostelefonon és táblagépen – azt, amit a számítógépen futó Microsoft Excelből vagy PlanMakerből már jól ismer.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük