Menü Bezárás

Hogyan lehet feltenni a Play áruházat Andoridos készülékre?

Az Google Play áruház az Androidos készülékre gyárilag telepítve van. Ha ez mégsem lenne így annak valószínűleg az az oka, hogy a készülék gyártója nem használhatja a Google áruházszoftverét. Szerencsére nem vagyunk rászorulva a Google Play áruház szolgáltatására, léteznek ugyani alternatívák erre a célra.

Google Play alternatíva: APKPure

Az APKPure egy okostelefon alkalmazások letöltését biztosító webhely, amelyet 2014-ben alapított az APKPure Team. Játékok, alkalmazások és különböző szoftverek széles skáláját kínálja.

Az Apkpure letöthető innen

Google Play alternatíva: Aptoide

Az Aptoide egy a Google Play-től jelentősen eltérő koncepciót megvalósító Android alkalmazás-áruház. Több, mint 300 millió felhasználóval világszerte, több, mint 7 milliárd letöltéssel és 1 millió appal. Azon felül hogy nincs terület alapú korlátozás, a piac egyik legjobb rosszindulatú számítógépes programok észlelésére szolgáló rendszerét is magukénak tekintik. (Erről sajnos nem tudtunk meggyőződni egyrételműen, de nem elképzelhetetlen hogy így legyen).

Az Aptoide további előnye, hogy tud magyarul is!

További alternatívák

A fenti 2 alkalmazásbolton felül léteznek még bőven alternatívák, de talán ezek a leginkább eltrjedtek. Szívesen vesszük azonban ha megosztod te mit is használsz, használd a hozzászólás mezőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük