Menü Bezárás

Angol nyelvtanfolyam és az 5 betűs angol szavak

Angol nyelv előfordulása hétköznapi életünk során:

Kutatások alátámasztják, hogy az angol nyelvet beszélik a világon a legtöbben. A hétköznapjaink során is egyre gyakrabban találkozhatunk olyan helyzetekkel, amikor jól jönne a nyelvtudás. Akár egy külföldi utazás alkalmával, a városban egy útbaigazításnál vagy a munkahelyünkön. A legtöbb munkahelyre már elvárás az angol nyelvtudás legalább középszintű ismerete, magabiztos használata. Ezen kívül a középiskolákban is kötelezővé tették a nyelvvizsgát és a felsőoktatásban is alapkövetelmény a képesítés megszerzéséhez.

A nyelvtanfolyam szintjeiről és a Közös Európai Referenciakeretről:

Az angol nyelvtanfolyam lehetőséget ad arra, hogy különböző szintekről induljunk, mely a meglévő nyelvtudásunk szintjétől függ. Az Európai Tanács kidolgozott egy egységes Közös Európai Referenciakeret, mely által be lehet kategorizálni a nyelvtudás szintjét az alábbiak szerint: teljesen kezdő (A1-1), haladó (B2-2, B2-3), vagy tárgyalóképes angol (C1-1).

Az angol nyelvtanfolyamokról részletesebben:

Egyre több formában végezhetőek el az angol nyelvtanfolyamok. Lehetőségünk van online vagy személyes tanfolyamvégzésre, illetve csoportos és egyéni oktatásra is. Az online tanfolyam forma remek lehetőség azok számára, akiknek a kiválasztott nyelviskola messzebb található a lakóhelyüktől. Az online órák rugalmasak, hétköznapokon és hétvégén is lehetőségünk van részt venni rajtuk. Vannak olyan személyek, akiket feszélyez a személyes, kontakt óra, így számukra remek lehetőség az online tanfolyam. Akik szeretnének saját tempójukban haladni, azok számára az egyéni oktatási forma megoldási lehetőséget kínál.

A különböző nyelviskolák által meghirdetett tanfolyamok ideje eltérő hosszúságú lehet, de általánosságban elmondható, hogy több hónapot vesz igénybe. Rendszeresen szükséges részt venni az órákon, mert csak így érhető el a kitűzött cél. Az órák mellett rengeteg otthoni gyakorlásra is szükség van. A tanfolyamokon gyakorló, fejlesztő feladatokat is kapunk, melyeket otthon el kell végeznünk. Egy alkalom körülbelül 1 órát vesz igénybe.

Érdekességek az 5 betűs szavakról:

Az angol nyelvben 158390 ötbetűs szó van. A 100 leggyakrabban használt szó között is szerepel néhány 5 betűs szó. Ezek a következők: there-ott, think-gondol, which-melyik, their-övék, would-lenne, szeretne, first-első, thing-dolog, those-azok, could-tudna, other-másik, these-ezek. Egyaránt szerepelnek igék, melléknevek és főnevek is az 5 betűs szavak között.

Az angol nyelv egy gyönyörű, könnyen tanulható nyelv. Angol nyelvtanfolyamok folyamatosan indulnak, ezáltal bármikor eltudjuk kezdeni a nyelvtanulást. Amint megvan a motivációnk, iratkozzunk be az egyik tanfolyamra és kezdjük el a tanulást, annál előbb szert tehetünk a magabiztos tudásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük