Menü Bezárás

Légsütő vélemények, mire való és miért jó ez nekünk?

A légsütő technológiájának hála már olaj felhasználása nélküól (pontosabban minimális olaj vagy zsíradék felhasználása nélkül) tudunk rendkívül finom ételeket készíteni. Íme néhány vélemény a légsütőt már használó felhasználóktól.

Légsütő vélemények

A légsütőnk megváltoztatta a konyhánkat. Képesek vagyunk finom, ropogós ételeket készíteni, például sült krumplit és szárnyakat, amelyek egészségesebbek és egyszerűbbek, mint a mélysütés, miközben nem foglalnak sok helyet a pultunkon. Imádjuk a légsütőt, és szinte naponta használjuk!

Csilla, egy igazi konyhatündér

Miután láttuk, hogyan működik a légsütő, tudtuk, hogy nekünk is kell egy, amivel kísérletezhetünk. Rengeteg különböző receptet kipróbáltunk, és rájöttünk, hogy a Légsütő szakácskönyv: 200 Healthy, Delicious Receptes for Your Air Fryer (200 egészséges, finom recept a légsütőgéphez) nagyszerű receptforrást jelentett.

Niki, kereskedő, háziasszony

Pár hónapja van meg a légsütőm, és hetente legalább egyszer használom. Imádom az egyszerűségét és azt, hogy mennyire könnyű tisztítani. Eddig sült krumplit, fagyasztott halrudacskákat és csirkeszárnyakat sütöttem benne és lenyűgözött az eredmény.

Ilona, háziasszony

Mi is pontosan a légsütő?

A légsütő egy könnyű, kompakt készülék, amellyel a sült krumplitól a pizzáig bármit meg lehet sütni, így tökéletes eszköz mindazok számára, akik szeretik a sült ételeket, de utálják a velük járó kalóriákat és zsírt., ha még többet szeretnél tudni a légsütőről olvasd el ezt a cikket.

A légsütő nagyszerű kiegészítője minden konyhának, különösen, ha egészségesebben szeretne étkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük