Menü Bezárás

Mit érdemes tudnunk a légsütőről?

Ha olyan új készüléket keres, amellyel leválthatja a dúsan zsírban sütött krumplit, a sült csirkét és más zsíros kedvenceket egy egészségesebb változatra, akkor egy légsütő nagyszerű választás lehet. Ha olaj helyett forró levegőt használ az ételek megsütéséhez, az lényegesen kevésbé egészségtelen, ráadásul nem kell a sütés után a zsiradék lecsöpögtetésével bajlódnia. Nézzük még pár kedvező tulajdonságot!

Rengeteg időt takarítasz meg használatával

Az új légsütőd a legjobb konyhai társad lesz. Kicsi és kompakt, így a legkisebb konyhában is elfér! Sokféle dolgot készíthetsz vele, például sült ázsiai csirkeszárnyakat, ropogós tavaszi tekercseket és lazacot pestóval és sült paradicsommal. Egyes modellek még egész csirkéket is megsütnek akár már egy óra alatt!

Az előfagyasztott ételek kedvelőinek

Míg a légsütő nem alkalmas bizonyos ételek, például friss hal és hús sütésére, jól teljesít, ha fagyasztott ételek elkészítésére használják. Ez a készülék kiválóan alkalmas arra, hogy a fagyasztott alapanyagokat a fagyasztóból percek alatt a tányérra juttassa. Ezért a légsütőt azoknak a szakácsoknak is ajánlott, akik fagyasztott alapanyagokat használnak az ételeikhez, például burgonyát, csirkét vagy zöldséget.

Biztonságos!

Ez a légsütő teljesen biztonságos, ami azt jelenti, hogy nem fröccsen az olaj a serpenyő oldalára, és nem okoz kárt. Hasonlóképpen, mivel nincs a konyhában kihűlő olaj, ez a készülék sokkal biztonságosabb azok számára, akik szeretik a háziállatokat vagy a kisgyermekeket, így őket is óvva lehet remek választás.

Könnyedén tisztítható

Sok légsütő könnyen tisztítható a mosogatógépben mosható alkatrészeknek köszönhetően. Sok más rész pedig tapadásmentes bevonatának  vagy kézzel mosható üregének köszönhetően, viszonylag ellenállóak a kérges maradványokkal vagy a ragadós ételmaradékokkal szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.