Menü Bezárás

Hogyan kell árnyékolót beszerelni?

  • Szakemberre kell bízni a beszerelést minden esetben: a szakszerűtlen összeszerelés az alkatrészek sérülését, hibás működését okozhatja, ami a berendezés használatában problémákat okozhat, így a gép körültekintő összeszerelésével sok kellemetlenségtől és költségtől megkímélhetjük magunkat, ami megszünteti a garanciális felelősséget.
  • Fontos az akadálymentesítés: Ügyelj arra, hogy idegen tárgy ne akadályozza az árnyékoló mozgását. Zárás vagy nyitás előtt mindig ellenőrizd, hogy nincs-e akadály a redőnyök sétányában. Így elkerülheted a termék károsodását. Ha szükséges, használj távirányítót a működtetéshez ahelyett, hogy közvetlenül megérintenéd a konzolokat; egyébként csak akkor használja a távirányítót, ha az a redőnyök felé irányul. A terméken a vásárló által végzett bármilyen módosítás sérülésekhez vezethet, ha nem megfelelően kezelik; fontos, hogy körültekintően használj nehéz kötelet.
  • Körültekintés: elektromos árnyékoló esetében, mindig hagyd lehűlni a készüléket, mielőtt újra bekapcsolnád. Ha azt veszi észre, hogy készüléked többszöri használat után sem tud lépést tartani a mozgással, az a kapcsoló védőburkolatának hőkárosodásának jele lehet. Miután lehűlt és eltávolítottad a törmeléket, újra megfelelően fog működni.
  • Nem mindegy az időjárás változás sem
  • Fontos a tisztítás és ápolás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük