Menü Bezárás

Mikor lehet szükség potencianövelőkre?

Nehéz bevallani, akár önmagunknak is, ha az ágyban nem minden stimmel, csak nehezen jön össze a merevedés. A probléma rengeteg férfit érint, azonban sokan nem beszélnek róla, sőt tudomást sem vesznek a gond meglétéről. Holott van rá megoldás, méghozzá potencianövelők alkalmazása formájában. Az alábbiakban kifejtjük, hogy mikor lehet szükség potencianövelő használatára!

Van megoldás!

Sajnos sokan beletörődnek a helyzetbe, ha a nemiszerv nem a megszokott módon funkcionál, tehát nem képes vagy nem kellőképp a merevedésre. A helyzeten tovább ront az önbizalomhiány és a kényszeres megfelelni akarás. A merevedési probléma jellemzően átmeneti, különösen fiatalabb korban, azonban a potencianövelő sokat segíthet. Megoldást jelent:

Teljesítménykényszer vagy stressz esetén

A mai, külsőségekkel teli világunkban, amikor a pornó elképesztő térhódításon megy keresztül, sok férfi hatalmas nyomásként éli meg akár az ágybéli teljesítményt is. A rohanó életmód pedig rengeteg stresszel jár. Így nem csoda, hogy ha akcióra kerül sor, akkor nem minden megy a tervek szerint. A kudarc nem csupán önbizalomhiányhoz vezet, de ott lesz a félelem is, hogy ez nehogy még egyszer megismétlődjön, tehát egy öngerjesztő folyamat indul be. A potencianövelő egyfajta mankó lehet a nehéz időszakokban, hogy a férfi önbizalom ne legyen teljesen alá ásva.

Az első alkalom, különleges események

Akár az első közösen együtt töltött éjszakáról van szó, akár egy évfordulóról, ilyen esetekben nem lehet csúfos kudarcot vallani. A különleges alkalmakhoz különleges teljesítmény passzol.  Erre viszont könnyű stresszelni, ami nem segíti elő a hosszú, akár órákig tartó együttlétet.

Idősebb korban

Hatvan éves kor felett szervi rendellenességből adódóan is előfordulhat, hogy a merevedés már nem jön össze olyan könnyen, mint pár évvel vagy évtizeddel korábban. Ez nem azt jelenti, hogy végleg le kell mondani a nemi életről, hiszen a potencianövelő nagy segítséget jelenthet a probléma orvoslására.

Milyen potencianövelőt érdemes vásárolni?

Ma már nagyon sokféle termék kapható, így könnyű belezavarodni a széleskörű kínálatba. A legjobb tanács, amit adhatunk a potencianövelő kiválasztásához az az, hogy biztonságos helyről vásárolja meg. Az online webáruházak közt is vannak megbízhatók, így az online vásárlást, mint opciót sem kell elvetni, azonban fontos, hogy kellő információ álljon rendelkezésre. A kétes eredetű, magyar nyelvű használati útmutató nélküli termékeket jobb mellőzni, még abban az esetben is, ha olcsók.

A potencianövelők többféle formában elérhetők, például spray vagy krém, de a legegyszerűbb és egyben legnépszerűbb opció a tabletta, hiszen ezt nagyon könnyű megfelelően adagolni.

A potencianövelők közt vannak rövid távra és hosszú távra szóló típusok. Előbbiek alkalomszerűen használhatók és azonnal kifejtik hatásukat, míg utóbbiak hosszútávra szólnak és folyamatos szedést igényelnek. Ez azt is jelenti, hogy nem azonnal hatnak. Az alkalmi készítmények hatását körülbelül egy órán belül már érezheted.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük